Hjem | Artikler | Bytte strømleverandør

Bytte strømleverandør

Vurderer du å bytte strømleverandør? Det er kanskje ikke så dumt, fordi det kan være mye penger å spare – avhengig av hvilken strømleverandør du har på nåværende tidspunkt.

Forfatter: Redaktør
Publisert: 26.07.23

Det er forholdsvis enkelt å bytte strømleverandør, noe som spesielt gjelder om du ikke har en fast binding før du går ut for å bytte strømleverandør.
Strømselskapet tar seg av alt det praktiske med å bytte leverandør, så det eneste du i prinsippet behøver å gjøre, er å kontakte den nye strømleverandøren du vil bytte til. Når du har signert en eventuell avtale, er det bare å lene seg tilbake og se hvor mye du kan spare.

Det er heller ikke sikkert du vil bytte strømleverandør for å spare så mye penger. En annen vanligårsak til å bytte strømleverandør, er for å få en mer forutsigbar hverdag med en fastprisavtale, eller for å ha mer fleksibilitet med en spotavtale. Uansett hvilken grunn du har til å bytte strømleverandør, er det i prinsippet helt gratis. Har du, som tidligere nevnt, en binding ved et annet selskap, vil det påløpe et gebyr for å frita deg fra resten av bindingsperioden. Da blir regnestykket straks et par hakk mer komplisert, men det er ikke dermed sagt, at du ikke vil få en billigere pris.

Det er veldig hard konkurranse i markedet, og det kan definitivt lønne seg å bruke de minuttene det tar, for å se om du har muligheten til å spare noen kroner, eller hva det ellers skulle være, som gjør du vil bytte til en annen strømleverandør.

Med noen få museklikk, kan du sammenligne de ulike tilbud på markedet. Har du en binding, så kan det også lønne seg å ta kontakt med en ny strømleverandør. Det kan være de er villige til å komme med en løsning, som gjør det rimeligere for deg å foreta byttet.


Kredittkort


Se alle (15 stk.)

Forbrukslån


Se alle (34 stk.)

Strøm


Se alle (8 stk.)

Mobil


Se alle (5 stk.)

Bredbånd


Se alle (5 stk.)

Forsikring


Se alle (27 stk.)

Streaming


Se alle (16 stk.)

Diverse finans


Se alle (2 stk.)

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla