Hjem | Artikler | Hvordan velge riktig kredittkort for reiser

Hvordan velge riktig kredittkort for reiser

For de som elsker å reise, kan det være smart å velge et kredittkort som tilbyr spesifikke fordeler og belønninger for reiserelaterte utgifter. Her er noen tips for å velge riktig kredittkort for reiser:

Forfatter: Redaktør
Publisert: 29.07.23

Hvordan velge riktig kredittkort for reiser
  1. Reiseforsikring: Sjekk om kredittkortet tilbyr reiseforsikring, inkludert avbestillingsbeskyttelse, tap av bagasje, medisinsk dekning osv. Dette kan spare deg for ekstra utgifter når du er på reise.
  2. Bonuspoeng: Velg et kredittkort som tilbyr bonuspoeng eller miles for reiser. Du kan bruke disse poengene til å få rabatter på flybilletter, hotellopphold eller leiebiler.
  3. Ingen utenlandsgebyr: Hvis du reiser internasjonalt, velg et kort som ikke har utenlandsgebyr på kjøp gjort i utenlandsk valuta. Dette kan bidra til å spare penger på transaksjoner.
  4. Rabatter på hotell og fly: Noen kredittkort tilbyr spesielle rabatter på hotellbestillinger og flyreiser. Velg et kort som gir deg rabatter på reiseutgifter.
  5. Lounge-tilgang: Hvis du reiser mye og ønsker litt ekstra komfort, kan du velge et kredittkort som gir deg tilgang til flyplasslounger.
  6. Priority Pass: Noen kredittkort tilbyr et Priority Pass-medlemskap som gir deg tilgang til over 1300 flyplasslounger rundt om i verden.
  7. Årsavgift: Vurder om årsavgiften på kredittkortet er verdt fordelene det tilbyr for reiser. Noen kort gir mange fordeler, men har høyere årsavgift.
  8. Fleksibilitet: Velg et kredittkort som gir deg fleksibilitet i hvordan du kan bruke belønningene dine. Noen kort har begrensninger på hvordan poengene kan brukes.

Ved å vurdere disse faktorene kan du finne det beste kredittkortet som passer til dine reisebehov og gir deg fordeler og belønninger som du vil dra nytte av på dine eventyr.


Kredittkort


Se alle (15 stk.)

Forbrukslån


Se alle (34 stk.)

Strøm


Se alle (8 stk.)

Mobil


Se alle (5 stk.)

Bredbånd


Se alle (5 stk.)

Forsikring


Se alle (27 stk.)

Streaming


Se alle (16 stk.)

Diverse finans


Se alle (2 stk.)

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla