Hjem | Artikler | Kredittkortkonkurransen er beintøff – velg det beste kortet for deg

Kredittkortkonkurransen er beintøff – velg det beste kortet for deg

I dagens marked er det et bredt utvalg av kredittkort å velge mellom, og konkurransen mellom kortutstedere er stor. Dette betyr gode nyheter for forbrukerne, da det gir mulighet for å finne et kredittkort som passer perfekt til deres behov og ønsker. Her er noen tips for å finne det beste kredittkortet for deg:

Forfatter: Redaktør
Publisert: 29.07.23

Kredittkortkonkurransen er beintøff – velg det beste kortet for deg
  • Belønninger: Mange kredittkort tilbyr belønninger som cashback, bonuspoeng eller flyreiser. Vurder hvilke belønninger som passer best for deg og ditt forbruk. Hvis du reiser mye, kan et kort med bonuspoeng eller reiseforsikring være gunstig.
  • Gebyrer: Sjekk gebyrene som følger med kredittkortet. Noen kort har årsavgift, valutavekslingsgebyr og gebyr for kontantuttak. Velg et kort med lave eller ingen gebyrer, slik at du sparer penger.
  • Rentefri periode: Ser etter kort med en god rentefri periode. Dette betyr at du kan utsette betalingen uten å måtte betale renter, så lenge du betaler tilbake i løpet av denne perioden.
  • Rentenivå: Hvis du har planer om å bære en saldo på kortet over tid, er det viktig å se på rentenivået. Velg et kort med lavere rente for å minimere rentekostnadene.
  • Sikkerhet: Vurder sikkerhetsfunksjoner på kortet, som mulighet for kontaktløs betaling, biometrisk autentisering eller varsler om mistenkelig aktivitet.
  • Kundeservice: God kundeservice er viktig hvis du har spørsmål eller opplever problemer med kortet. Sjekk omdømmet til kortutstederen når det gjelder kundeservice.
  • Sammenlign tilbud: Bruk nettstedene som tilbyr sammenligning av kredittkort for å finne de beste tilbudene. Sammenligningssider gir deg en oversikt over forskjellige kort og deres fordeler.
  • Din økonomiske situasjon: Ta hensyn til din egen økonomiske situasjon og betalingsevne før du velger et kredittkort. Ikke la deg friste av høye kreditgrenser hvis du ikke har råd til å betale tilbake.

Å velge det beste kredittkortet handler om å finne en balanse mellom belønninger, gebyrer, renter og sikkerhet. Gjør grundig forskning og vurder dine egne behov før du tar en beslutning. Et godt valgt kredittkort kan gi deg fordeler og bekvemmelighet, samtidig som du opprettholder en sunn økonomi.


Kredittkort


Se alle (15 stk.)

Forbrukslån


Se alle (34 stk.)

Strøm


Se alle (8 stk.)

Mobil


Se alle (5 stk.)

Bredbånd


Se alle (5 stk.)

Forsikring


Se alle (27 stk.)

Streaming


Se alle (16 stk.)

Diverse finans


Se alle (2 stk.)

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla