Hjem | Artikler | Slik bruker du kredittkort ansvarlig

Slik bruker du kredittkort ansvarlig

Å bruke kredittkort ansvarlig er nøkkelen for å unngå økonomiske problemer og gjeld. Her er noen tips for å bruke kredittkort på en fornuftig måte:

Forfatter: Redaktør
Publisert: 29.07.23

Slik bruker du kredittkort ansvarlig
  1. Betal regningen i sin helhet hver måned: Unngå å bare betale minimumsbeløpet på kredittkortregningen. Betal alltid hele beløpet for å unngå rentekostnader.
  2. Sett opp påminnelser: Hvis du har problemer med å huske forfallsdatoen for kredittkortregningen, sett opp påminnelser på telefonen eller e-posten din for å sikre at du betaler i tide.
  3. Hold oversikt over kjøpene dine: Hold styr på alle kjøpene dine med kredittkortet, og sørg for at de stemmer overens med regningen.
  4. Unngå å bruke kredittkortet til luksusvarer: Bruk kredittkortet for nødvendige kjøp og unngå å bruke det til luksusvarer eller impulsiv shopping.
  5. Bygg en nødfond: Ha alltid en nødfond for uforutsette utgifter, slik at du ikke er avhengig av kredittkort i nødsituasjoner.
  6. Begrens antallet kredittkort du har: Prøv å begrense antallet kredittkort du har til noen få for å unngå forvirring og uansvarlig bruk.
  7. Sjekk kredittkortregningen nøye: Sjekk regningen nøye for feil eller uautoriserte transaksjoner, og kontakt kredittkortselskapet hvis du oppdager noe mistenkelig.
  8. Vurder å sette et månedlig budsjett: Sett opp et månedlig budsjett for å kontrollere dine utgifter og unngå å bruke mer penger enn du har råd til.

Kredittkort


Se alle (15 stk.)

Forbrukslån


Se alle (34 stk.)

Strøm


Se alle (8 stk.)

Mobil


Se alle (5 stk.)

Bredbånd


Se alle (5 stk.)

Forsikring


Se alle (27 stk.)

Streaming


Se alle (16 stk.)

Diverse finans


Se alle (2 stk.)

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla