Hjem | Artikler | Slik refinansierer du dyre smålån og kreditter

Slik refinansierer du dyre smålån og kreditter

Har du flere smålån og kreditter med høye renter? Da kan refinansiering være løsningen for deg. Refinansiering innebærer å ta opp et større lån for å betale ned eksisterende gjeld. Dette kan gi deg bedre oversikt over økonomien og redusere de månedlige kostnadene.

Forfatter: Redaktør
Publisert: 28.07.23

Slik refinansierer du dyre smålån og kreditter

Samle gjelden din: Først og fremst må du samle all gjelden din, inkludert kredittkortgjeld og smålån. Ved å ha alt samlet i ett lån, blir det enklere å holde oversikt over betalingene.

Sjekk rentebetingelsene: Når du refinansierer, er det viktig å sikre deg at det nye lånet har lavere rente enn de lånene du betaler ned. Lavere rente betyr lavere kostnader på sikt.

Vurder nedbetalingstid: Tenk gjennom hvor lang nedbetalingstid du ønsker. En lengre nedbetalingstid kan gi lavere månedlige avdrag, men det kan også føre til at du betaler mer i renter totalt sett.

Ha en plan: Lag en plan for hvordan du skal håndtere den nye gjelden. Sett opp et budsjett og sørge for at du kan betale ned lånet i henhold til avtalen.

Unngå ny gjeld: Når du har refinansiert, er det viktig å unngå å pådra deg ny gjeld. Hold styr på økonomien og unngå fristelsen til å ta opp nye lån eller kreditter.


Kredittkort


Se alle (15 stk.)

Forbrukslån


Se alle (34 stk.)

Strøm


Se alle (8 stk.)

Mobil


Se alle (5 stk.)

Bredbånd


Se alle (5 stk.)

Forsikring


Se alle (27 stk.)

Streaming


Se alle (16 stk.)

Diverse finans


Se alle (2 stk.)

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla