Hjem | Artikler | Strømleverandører

Strømleverandører

Det er et hav av strømleverandører på markedet, så hvem skal du velge for best mulig pris?

Forfatter: Redaktør
Publisert: 26.07.23

Alle leverandørene er koblet på det samme strømnettet. Så om du kjøper strøm fra et kraftverk i Oslo-området eller på Vestlandet, så har det ikke noe å si på kvaliteten eller hvor du har lov til å kjøpe. Det som derimot har noe å si for deg i valget av strømleverandør, er hvor mye du skal betale i pris for strømmen du kjøper.
Alt i alt, er det akkurat det samme alle strømleverandørene selger – strøm!  Så det eneste du skal fokusere på, er hvor mye du skal betale og at du får gunstige vilkår. Du kan enkelt sammenligne ulike strømleverandører og velge ut den som passer for deg.

Hva du bør se etter når du skal velge strømleverandør.

Et viktig punkt, utenom pris selvfølgelig, er om du vil ha en bindingstid. Noen aktører på markedet opererer med ugunstige bindingstider og ander vilkår, som låser deg fast til en enkelt leverandør i en periode. Her er fellesnevner, ofte, at du får et tilbud om utrolig lav pris, men i siste ende vil vinninga gå opp i spinninga, fordi her er du veldig utsatt for sesongsvingninger.

Når på året du skal bytte strømleverandør har ofte mye å si. På vinteren, når alle vannkilder fryser til is, er strømmen gjerne dyrere, noe som kan ha store utslag på prisen du skal betale per kWh. Da er det en stor fordel å ha friheten til å bytte leverandør og få ned utgiftene mest mulig. Ved slike sesongutslag, vil du også merke forskjellen på spotpris og fastpris.

Sjekk derfor vilkårene nøye før du bestemmer deg for hvilken strømleverandør du vil signere en avtale ved. Bare med noen enkle grep kan du spare deg for store summer i det lange løp.


Kredittkort


Se alle (15 stk.)

Forbrukslån


Se alle (34 stk.)

Strøm


Se alle (8 stk.)

Mobil


Se alle (5 stk.)

Bredbånd


Se alle (5 stk.)

Forsikring


Se alle (27 stk.)

Streaming


Se alle (16 stk.)

Diverse finans


Se alle (2 stk.)

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla