Hjem | Artikler | Topp 5 tips for å få lavere rente på forbrukslån

Topp 5 tips for å få lavere rente på forbrukslån

Er du på utkikk etter et forbrukslån, men ønsker bedre betingelser? Vi har samlet våre topp 5 tips for å sikre deg en lavere rente på forbrukslånet ditt. Følg disse rådene, og spar penger på lånet ditt!

Forfatter: Redaktør
Publisert: 28.07.23

Topp 5 tips for å få lavere rente på forbrukslån

Forbedre kredittscoren din: Din kredittscore spiller en viktig rolle når banken fastsetter renten på forbrukslånet ditt. Ved å forbedre kredittscoren din gjennom å betale regninger i tide og redusere eksisterende gjeld, kan du øke sjansene for å få lavere rente.

Sammenlign tilbud fra flere banker: Ikke nøl med å sammenligne tilbudene fra forskjellige banker og långivere. Ved å sjekke flere alternativer, kan du finne det lånet som tilbyr lavest rente og de beste betingelsene.

Ha en medlåntaker: Hvis du har en medlåntaker med en solid økonomi og god kredittscore, kan dette bidra til å senke renten på forbrukslånet ditt. Medlåntakeren deler ansvaret for lånet og øker bankens tillit til lånetakerens evne til å betale tilbake.

Betal høyere egenkapital: Å betale en høyere egenkapital når du søker om forbrukslån, kan også føre til lavere rente. Dette viser banken at du har økonomisk disiplin og reduserer bankens risiko.

Forhandle med banken: Ikke vær redd for å forhandle med banken om renten på forbrukslånet. Hvis du har en god kredittscore og har vært en lojal kunde, kan banken være villig til å tilby deg bedre betingelser.


Kredittkort


Se alle (15 stk.)

Forbrukslån


Se alle (34 stk.)

Strøm


Se alle (8 stk.)

Mobil


Se alle (5 stk.)

Bredbånd


Se alle (5 stk.)

Forsikring


Se alle (27 stk.)

Streaming


Se alle (16 stk.)

Diverse finans


Se alle (2 stk.)

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla