Hjem | Nyheter | Få full kontroll over ditt innbo – gratis!

Få full kontroll over ditt innbo – gratis!

Innbo24 er den innovative norske tjenesten som hjelper deg med å få full oversikt over ditt innbo på en enkel og effektiv måte. Tjenesten ble lansert i 2020, og har siden den gang hjulpet mange med å organisere og dokumentere sine eiendeler – helt gratis!

Forfatter: Redaktør
Publisert: 27.07.23

Med Innbo24 kan du enkelt lage en oversikt over alt du eier, fra møbler og elektronikk til personlige eiendeler. Det intuitive grensesnittet gjør det enkelt å legge til detaljer om hvert element, inkludert bilder og verdivurderinger. Dette er spesielt nyttig for å ha korrekt dekning på din innboforsikring.

– Vi ønsker å gi folk muligheten til å ha kontroll over sine eiendeler, samtidig som vi forenkler prosessen med å dokumentere dem. Mange blir overrasket over verdien av det de eier når de først begynner å gå gjennom sitt eget innbo," sier John Bjørnar Braadland – mannen bak tjenesten.

Innbo24 er ikke bare nyttig ved forsikringsbehov, men også ved kjøp og salg av eiendeler. Listen kan enkelt deles med forsikringsselskapet ved uhell, skader, brann eller tyveri, og gjør det lettere å få erstatning.

Innboliste med Innbo24 Den norske tjenesten har fått positive tilbakemeldinger fra brukere, som setter pris på den brukervennlige plattformen. "Slutt på lister i Excel og manuelle operasjoner – nå er alt trygt lagret i skyen – og du har alltid tilgjengelig informasjon om ditt innbo," sier en fornøyd bruker.

Innbo24 er i utgangspunktet gratis, men man kan oppgradere til en kraftigere versjon etterhvert som koster kun 349,- pr år. Det er en pris verdt å betale for en bekymringsfri oversikt over ditt verdifulle innbo!

– Øk kontrollen over ditt innbo med Innbo24 og unngå overraskelser ved uhell eller forsikringskrav. I dag er en god dag for å komme i gang med å organisere ditt innbo på en enkel og effektiv måte, sier Braadland.

Få full kontroll over ditt innbo

Hvor mange ganger har du lett etter ting du vet du har, men ikke klarer å finne? Innbo24 gir deg den perfekte løsningen for å holde styr på dine eiendeler. Med kun tre enkle trinn kan du begynne prosessen med å dokumentere ditt innbo, noe som vil spare deg for mye tid og frustrasjon i fremtiden.

En av de mest verdifulle funksjonene til Innbo24 er muligheten til å dokumentere alle dine eiendeler for forsikringsformål. Å ha en nøyaktig oversikt over hva du eier kan være avgjørende i tilfelle uhell, skader eller tyveri. Ved å bruke Innbo24 kan du være trygg på at du har korrekt dekning på din innboforsikring, og du kan enkelt dele listen med forsikringsselskapet ved behov.

Innbo24 har blitt utviklet med tanke på brukervennlighet. Grensesnittet er enkelt å forstå, og du kan enkelt legge til detaljer om hvert element i listen. Med muligheten til å legge til bilder, verdivurderinger og andre viktige opplysninger, blir det enkelt å holde styr på dine eiendeler.

Se her for en video av hvordan Innbo24 virker: 

En tjeneste for alle

Innbo24 er ikke begrenset til kun eiere av boliger. Uansett om du eier eller leier, kan tjenesten være til nytte for deg. Enten du trenger å dokumentere dine personlige eiendeler for forsikringsformål eller ønsker å holde oversikt over dine møbler og elektronikk, vil Innbo24 hjelpe deg med å få full kontroll over ditt innbo.

Tjenesten bruker moderne teknologi og sikkerhetssystemer for å sørge for at dine opplysninger er trygt lagret i skyen. Dette betyr at du alltid kan få tilgang til din innboliste når som helst og hvor som helst – men samtidig er personvernet ivaretatt ved at vi vet ikke hvem brukeren er, eller hvor kunden bor – ingen slik informasjon lagres, sier Braadland.


Samarbeidspartnere


Kredittkort


Se alle (15 stk.)

Forbrukslån


Se alle (34 stk.)

Strøm


Se alle (8 stk.)

Mobil


Se alle (5 stk.)

Bredbånd


Se alle (5 stk.)

Forsikring


Se alle (27 stk.)

Streaming


Se alle (16 stk.)

Diverse finans


Se alle (2 stk.)

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla