Hjem | Streaming

Streaming


SF Anytime

Vi er din lokale strømmetjeneste hvor du kan leie eller kjøpe filmer og serier fra et av Nordens bredeste utvalg – alltid uten abonnement.

Les mer Besøk SF Anytime

Amazon Prime

PrimeVideo fra Amazon har et meget stort utvalg av film og serier, ting du ofte ikke ser andre steder. I tillegg har dem en del egenutviklede konsepter som The Grand Tour ("gamle Top-Gear-gjengen") og mye for enhver smak. Lav pris tatt i betraktning av det store innholdet, og er en av favorittene.

Les mer Besøk Amazon Prime

AppleTV+

AppleTV+ har ikke det beste utvalget, og er ikke tilgjengelig (naturlig nok) på Android. Men Apple holder prisen relativt lav, men er ikke den optimale tjenesten – ennå.

Les mer Besøk AppleTV+

Discovery+

Discovery +, tidligere Dplay, har nå virkelig skytt fart, og er kanskje Norges beste på humor.

Les mer Besøk Discovery+

Disney+

Med Disney Plus, kan du se mye forskjellig - blandt annet fra Disney, Pixar, Marvel-universet, Star Wars - og National Geographic!

Les mer Besøk Disney+

Fabel

Velkommen til Fabel - den norske abonnementstjenesten for lydbøker! Her finner du et rikt utvalg av lydbøker fra de største norske forfatterne, samt mange populære forfattere fra utlandet.

Les mer Besøk Fabel

HBO Max

Stort innhold av serier og filmer, og har mye unikt innhold. Et must for den serieavhengige, og de kommer også relativt kjapt ut med nye titler. Akseptabel pris!

Les mer Besøk HBO Max

Netflix

Relativt lav pris for ganske mye innhold. Mange titler, men er sjeldent blant de kjappeste når det kommer til nyheter. Produserer også en del selv, unikt innhold, i tillegg til mange gamle klassikere.

Les mer Besøk Netflix

NRK

Et meget stort utvalg av TV-programmer og podcast. Noen serier og filmer, men dette er langt fra deres hovedområde. Meget sterk samling av det som sendes på statskanalen NRK. Og alt er gratis!

Les mer Besøk NRK

Podimo

Velkommen til Podimo - din ultimate lydunderholdningsplattform! Vi tilbyr en verden av eksklusive podkaster og lydbøker, skreddersydd for deg og dine interesser.

Les mer Besøk Podimo

Podme

Podme ble startet for å gjøre det mulig for flere dyktige podkast-kreatører å livnære seg av sin kreativitet og lidenskap.

Les mer Besøk Podme

Spotify

Godt og trygt valg for de aller fleste. Ikke noe for Hifi-entusiaster, men har det du trenger – og litt til!

Les mer Besøk Spotify

Strim

Velkommen til Strim - din befriende enkle strømmetjeneste! Lansert i 2018 og driftet av RiksTV, har vi satt oss et klart mål: Å forenkle underholdningshverdagen din og gi deg Norges mest inspirerende strømmetjeneste.

Les mer Besøk Strim

Tidal

Det rette valget dersom du er Hifi-entusiast! Soleklart best tilgjengelig "oppløsning" på lyd, og har også et noe større arkiv enn Spotify.

Les mer Besøk Tidal

TV2 Play

TV2 Play har et godt utvalg av serier og også en del filmer fra Cmore. Så det er absolutt et godt alternativ, men ligger uansett i øvre sjiktet - og man slipper heller ikke unna reklamen selv om man abbonerer på TV2 Play og vil se "ordinær" TV.

Les mer Besøk TV2 Play

Viaplay

En god app og et OK utvalg, så legger Viaplay ca midt på treet.

Les mer Besøk Viaplay

Vi har oversikt over de mest aktuelle streamingtilbudene i Norge!

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla