Hjem | Streaming | Fabel

Fabel

Besøk Fabel

Omtale og erfaring med Fabel

Her er vår omtale og erfaring med Fabel. Andre kan ha andre oppfatninger av Fabel, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden eller skrive litt generelt.

Beskrivelse og omtale av Fabel

Velkommen til Fabel - den norske abonnementstjenesten for lydbøker! Her finner du et rikt utvalg av lydbøker fra de største norske forfatterne, samt mange populære forfattere fra utlandet. Uansett hvilken sjanger du foretrekker, enten det er krim, spenning, romaner, dokumentarer eller barnelydbøker, har vi noe som vil fenge deg. I tillegg tilbyr vi eksklusivt egenprodusert innhold som du kun finner her på Fabel!

Med Fabel får du enkelt tilgang til tusenvis av lydbøker rett på mobilen, og det beste av alt er at prisen er kun 89 kr per måned! Du kan laste ned lydbøker og lytte offline, slik at du kan nyte lytteopplevelsene uansett hvor du befinner deg.

Det er ingen bindingstid hos oss, så du kan prøve ut Fabel uten forpliktelser. Våre lydbøker venter på deg, og med kun 89 kr per måned får du tilgang til et hav av fantastiske historier. Så kom og bli med oss på Fabel-reisen, der du kan oppdage nye verdener gjennom lyd og fortelling. Lytt til dine favoritter og opplev nye eventyr, alt fra din egen mobil. Vi gleder oss til å gi deg den beste lytteopplevelsen - velkommen til Fabel!


Fabel på sosiale medier

  

Besøk Fabel


Andre i samme kategori

Streaming

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla