Hjem | Strøm | Eidsiva

Eidsiva

Besøk Eidsiva

Omtale og erfaring med Eidsiva

Her er vår omtale og erfaring med Eidsiva. Andre kan ha andre oppfatninger av Eidsiva, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden eller skrive litt generelt.

Beskrivelse og omtale av Eidsiva

Eidsiva Energi er en nasjonal kraftleverandør med hovedkontor på Hamar. Selskapet har levert strøm fra fornybare energikilder i over 100 år. Eidsiva Energi leverer strøm fra vannkraft produsert i Innlandet til kunder over hele landet. Vi tilbyr også ferdig installerte solcelleanlegg for deg som ønsker å lage din helt egen strøm. Kåret til Best i test i energibransjen under Kundeserviceprisen 2018. Eidsiva eSpot er en rimelig spotavtale for deg som ønsker et elektronisk kundeforhold. Prisen baserer seg på den månedlige gjennomsnittsprisen på kraftbørsen. Som kunde hos Eidsiva skal du føle deg trygg på at du har en god strømavtale. Dem tilbyr derfor Prismatch til nye og eksisterende kunder. Det betyr at om du får et bedre tilbud på en avtale enn hva du har i dag, så matcher dem prisen på tilsvarende avtale. Det eneste du trenger å gjøre er å finne frem dokumentasjon på tilbudet du har fått og ta kontakt med kundeservice. Betingelser:

  • Sammenlignbare priser må være dagsaktuelle og allment tilgjengelige for alle kunder.
  • Prismatch gjelder ikke fastprisavtaler
  • Dersom tilbudet fra annen strømleverandør gjelder i en begrenset periode, matcher vi prisen for samme periode. Etter endt periode gjelder standard avtale, tilsvarende den avtaletypen du har blitt tilbudt.
  • Plusskundeordning omfattes ikke av Prismatch.
  • Det gis ikke garanti for prisforskjeller mellom avtaler fremover i tid.

Eidsiva på sosiale medier

Eidsiva har ikke noen sosiale medier / vi kunne ikke finne noen.

Besøk Eidsiva


Andre i samme kategori

Strøm

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla