Hjem | Streaming | Strim

Strim

Prioritert oppføring 

Besøk Strim

Omtale og erfaring med Strim

Her er vår omtale og erfaring med Strim. Andre kan ha andre oppfatninger av Strim, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden eller skrive litt generelt.

Beskrivelse og omtale av Strim

Velkommen til Strim - din befriende enkle strømmetjeneste! Lansert i 2018 og driftet av RiksTV, har vi satt oss et klart mål: Å forenkle underholdningshverdagen din og gi deg Norges mest inspirerende strømmetjeneste.

Vi forstår hvor forvirrende og tidkrevende det kan være å navigere gjennom strømmejungelen. Derfor ønsker vi å utfordre den kompliserte hverdagen og tilby deg en problemfri opplevelse. Med Strim kan du samle alle dine abonnementer på ett sted, noe som betyr at du kan glede deg over TV, film og serier fra de mest populære kanalene og strømmetjenestene i landet - alt på ett sted!

Abbonement hos Strim gir deg en rekke fordeler:

  • Norges mest komplette strømmetjeneste
  • Samler alle abonnementene dine i én brukervennlig tjeneste
  • Tilgang til de største norske TV-kanalene
  • Fleksibilitet til å se innholdet via app, nettleser, Chromecast og Apple TV
  • Utforsk abonnementet som passer deg best og prøv det GRATIS i 7 dager.

Vi er stolte av produktet vi bygger, og Strim er stadig i utvikling. Dine tilbakemeldinger og behov som bruker påvirker veien videre, og vi kombinerer dette med det nyeste innen teknologi for å skape den aller beste strømmeopplevelsen for deg.

Bli med oss på Strim-reisen, og opplev en ny verden av enkel og inspirerende strømming. Vi tar deg med på underholdningens mest sømløse reise, og vi er her for å gjøre det enkelt for deg. Velkommen til Strim - Norges mest komplette og brukervennlige strømmetjeneste!


Strim på sosiale medier

  

Besøk Strim


Andre i samme kategori

Streaming

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla