Hjem | Artikler | Slik velger du de beste strømmetjenestene

Slik velger du de beste strømmetjenestene

Det å kose seg med filmer eller serier etter en lang dag på jobb er noe som de aller fleste gleder seg til. Følelsen av å kunne synke ned i sofaen med en kopp te og noe på skjermen er noe som virkelig kan gi deg den godfølelsen du trenger. Strømmetjenester er dominerende på markedet i dag når det kommer til akkurat dette, og med de mange forskjellige mulighetene kan det være vanskelig å velge. Derfor skal du få noen tips til hvordan du kommer frem til noen av de beste strømmetjenestene – basert på hva du liker å se på.

Forfatter: Redaktør
Publisert: 26.10.21

Slik velger du de beste strømmetjenestene

Gi en strømmetjeneste i gave

Det å velge en strømmetjeneste kan også være et tema når det kommer til å gi en gave til noen man er glad i. Det å gi noen en gave som føles personlig kan nemlig godt være å gi noen en opplevelse. Velg den strømmetjenesten som passer best til dem. Det er mange måter å gi personlige gaver på, og i dag kan du få masse fint med logo eller inngraveringer også, hvis dette er noe du for eksempel kunne tenke deg å gi sammen med et gavekort på en strømmetjeneste. Klikk her hvis du vil lese mer om dette. Dette er en ypperlig kombinasjon å gi til ansatte, eller å lage felles gaver til familien eller andre man vil skjemme bort med en personlig gave.

Basert valget ditt på interesser

Når det kommer til de forskjellige strømmetjenestene, kan det føles vanskelig å skulle ta et valg basert på noe. Alle har filmer, alle har serier og alle har et stort utvalg av innhold. Hva gjør det mulig å velge? Prøv å fokusere på dette:

  • Netflix har masse for hele familien. Bredt utvalg, lite fokus.
  • HBO har et stort utvalg, primært for voksne og med en litt mer seriøs profil. Her er det samme spennende og mange tunge serier med mange sesonger.
  • Disney+ er mest for de minste, men har masse spennende innhold for de voksne også.
  • Discovery+, TV2 og andre kanaler har mest av alt lokalt innhold og et stort utvalg av reality. Dette er det mange som elsker.

Prøv å sette deg inn i hva du eller den du gir dette i gave til liker aller best. Alle plattformene har nemlig et stort utvalg av innhold, men de fleste av dem har forskjeller som gjør at det er mulig å finne fokus i hva som kan passer best til akkurat den personen som skal se på det.


Kredittkort


Se alle (15 stk.)

Forbrukslån


Se alle (34 stk.)

Strøm


Se alle (8 stk.)

Mobil


Se alle (5 stk.)

Bredbånd


Se alle (5 stk.)

Forsikring


Se alle (27 stk.)

Streaming


Se alle (16 stk.)

Diverse finans


Se alle (2 stk.)

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla