Hjem | Strøm

Strøm


AK Kraft

Austevoll Kraftlag ønsker å tilby sine kunder på Austevoll konkurransedyktige priser på strøm.

Les mer Besøk AK Kraft

Eidsiva

Eidsiva Energi er en nasjonal kraftleverandør med hovedkontor på Hamar.

Les mer Besøk Eidsiva

Fjordkraft

Fjordkraft er en nasjonal strømleverandør som hver dag leverer strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor. Ingen forskuddsbetaling, for verken privat eller bedriftskunder.

Les mer Besøk Fjordkraft

Fortum

Fortum sin spotprisavtale er blant de billigste på strømpris.no

Les mer Besøk Fortum

Motkraft

Motkraft ble startet i protest mot en gammeldags strømbransje som lurer kundene sine. Dette fremkommer av Forbrukerrådets rapporter år etter år.

Les mer Besøk Motkraft

Norgesenergi

Som kunde hos NorgesEnergi kan du være trygg på at du har en god strømavtale. Får du tilbud om en billigere spotprisavtale fra en annen strømleverandør, matcher dem prisen.

Les mer Besøk Norgesenergi

Tibber

I lang tid har dinosaurene i energibransjen sendt deg kryptiske strømregninger, levert skitten strøm og lurt deg inn i dårlige avtaler. Hva om vi skrotet alt som er urettferdig og irriterende i en bransje som så åpenbart sitter fast i fortiden? Hva om vi i stedet startet et strømselskap for nåtiden, som også bryr seg om fremtiden vår?

Les mer Besøk Tibber

Å Strøm

Glitre Energi Strøm og LOS har slått seg sammen og blitt til Å Strøm.

Les mer Besøk Å Strøm

En strømleverandør, også kjent som en kraftleverandør eller elektrisitetsleverandør, er et selskap som forsyner elektrisitet til husholdninger, bedrifter og industrier. Strømleverandører kjøper elektrisitet fra kraftprodusenter, for eksempel kraftverk, vindparker eller solenergianlegg, og selger den deretter til forbrukere.

I områder med et deregulert energimarked har forbrukerne muligheten til å velge sin egen strømleverandør. Dette betyr at forbrukere ikke er bundet til å kjøpe elektrisitet fra det lokale forsyningsselskapet, men i stedet kan sammenligne tilbud fra forskjellige strømleverandører og velge det som passer best for deres behov.

Strømleverandører konkurrerer vanligvis basert på priser, kontraktsvilkår, fornybar energiandel og kundeservice. Ved å ha flere leverandører å velge mellom, har forbrukere muligheten til å finne det beste tilbudet for sin strømforbruk og preferanser.

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla