Hjem | Artikler | Kredittkortfordeler: Slik kan du dra nytte av dem

Kredittkortfordeler: Slik kan du dra nytte av dem

Kredittkort tilbyr en rekke fordeler for kortholdere, men for å dra nytte av dem er det viktig at du bruker kredittkortene ansvarlig. Her er noen av fordelene du kan dra nytte av med kredittkort:

Forfatter: Redaktør
Publisert: 29.07.23

Kredittkortfordeler: Slik kan du dra nytte av dem
  1. Belønningspoeng: Mange kredittkort tilbyr belønningspoeng for hvert kjøp du gjør. Disse poengene kan innløses for kontanter, gavekort, reiser eller andre belønninger.
  2. Kontantbonuser: Noen kredittkort gir kontantbonuser for å bruke kortet innen en spesifisert tidsperiode eller oppnå et visst beløp i kjøp.
  3. Reiseforsikring: Noen kredittkort inkluderer reiseforsikring når du bruker kortet til å kjøpe reisetjenester, for eksempel flybilletter eller hotellovernatting.
  4. Prisbeskyttelse: Visse kredittkort tilbyr prisbeskyttelse, noe som betyr at hvis prisen på et kjøp senker innen en bestemt tidsramme, kan du få tilbake mellomlegget.
  5. Utvidet garanti: Kredittkort kan gi utvidet garanti på kjøp, noe som forlenger produsentens garantiperiode.
  6. Kjøpsbeskyttelse: Kredittkort kan tilby kjøpsbeskyttelse som dekker tap, tyveri eller skade på kjøp i en begrenset periode etter kjøpet.
  7. Ingen valutagebyrer: Noen kredittkort belaster ikke valutagebyrer når du bruker kortet til å foreta utenlandske transaksjoner.
  8. Bygg kredittscore: Ansvarlig bruk av kredittkort kan bidra til å bygge en god kredittscore, noe som er viktig for fremtidige lånesøknader.

For å dra nytte av disse fordelene er det viktig å betale regningen din i tide hver måned og unngå å bruke kredittkortet over grensen. Hvis du er ansvarlig med kredittkortbruk, kan du maksimere fordelene og minimere risikoen for å pådra deg unødvendig gjeld.


Kredittkort


Se alle (15 stk.)

Forbrukslån


Se alle (34 stk.)

Strøm


Se alle (8 stk.)

Mobil


Se alle (5 stk.)

Bredbånd


Se alle (5 stk.)

Forsikring


Se alle (27 stk.)

Streaming


Se alle (16 stk.)

Diverse finans


Se alle (2 stk.)

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla