Hjem | Artikler | Slik bygger du en god kredittscore med kredittkort - del 3

Slik bygger du en god kredittscore med kredittkort - del 3

Et kredittkort kan være et nyttig verktøy for å bygge en god kredittscore. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å bygge og forbedre kredittscoren din med kredittkort:

Forfatter: Redaktør
Publisert: 29.07.23

Slik bygger du en god kredittscore med kredittkort - del 3
  1. Betal regningene i tide: Dette er det viktigste elementet i å bygge en god kredittscore. Sørg for å betale kredittkortregningen i sin helhet innen forfallsdatoen hver måned.
  2. Hold lav utestående balanse: Prøv å holde utestående balanse på kredittkortet lavt. Ideelt sett bør du unngå å bruke mer enn 30% av kredittgrensen.
  3. Unngå å åpne for mange kredittkortkontoer samtidig: Å åpne flere kredittkortkontoer på kort tid kan påvirke kredittscoren negativt.
  4. Ikke steng gamle kredittkortkontoer: Eldre kredittkortkontoer kan bidra positivt til kredittscoren din. Unngå å stenge gamle kontoer, selv om du ikke bruker dem lenger.
  5. Søk om kredittkort med omhu: Ikke søk om for mange kredittkort samtidig. Hver søknad vil generere en "hard inquiry" på kredittscoren din, som kan påvirke den negativt.
  6. Vær tålmodig: Å bygge en god kredittscore tar tid og krever ansvarlig bruk av kreditt. Vær tålmodig og hold deg til sunne økonomiske vaner.

Ved å følge disse tipsene og bruke kredittkortet ansvarlig, kan du gradvis bygge en god kredittscore som vil åpne dørene for bedre økonomiske muligheter i fremtiden.


Kredittkort


Se alle (15 stk.)

Forbrukslån


Se alle (34 stk.)

Strøm


Se alle (8 stk.)

Mobil


Se alle (5 stk.)

Bredbånd


Se alle (5 stk.)

Forsikring


Se alle (27 stk.)

Streaming


Se alle (16 stk.)

Diverse finans


Se alle (2 stk.)

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla